Let op: al onze vouchers zijn tenminste 2 jaar geldig (vanaf het moment dat deze is uitgegeven). Je voucher wordt automatisch verlengd, je hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen. 


Wanneer ontvang ik mijn reisvoucher?

Je ontvangt je reisvoucher zodra de luchtvaartmaatschappij je annulering definitief heeft verwerkt. Soms duurt het nog enkele dagen tot weken voordat je de reisvoucher vervolgens van ons ontvangt. Dit heeft te maken met de extreme drukte. Uiteraard doe we ons uiterste best om deze vertraging zo klein mogelijk te houden. 


Wat kan ik betalen met mijn voucher?

Je kan met je voucher nieuwe vluchten kiezen op onze website. Ook eventuele extra’s, zoals bagage en stoelen, kan je met de voucher betalen.


Wat als de vluchten goedkoper zijn dan de waarde van mijn voucher?

Geen probleem. Je voucher behoudt de resterende waarde. Je kunt de voucher voor de vervaldatum gewoon nog een keer gebruiken.


Wat als de vluchten duurder zijn dan de waarde van mijn voucher?

Het resterende bedrag betaal je nadat je je vouchercode hebt ingevoerd. Je gebruikt hiervoor je reguliere betaalmethode.


De voucher is lager dan de totaalprijs die ik heb betaald voor mijn vorige boeking. Klopt dit?

Nu de annulering definitief is verwerkt door de luchtvaartmaatschappij, ontvang je een voucher met de waarde van de vlucht(en) die zijn geannuleerd. De waarde is vastgesteld door de luchtvaartmaatschappij.


Indien je een stoelreservering en/of ruimbagage hebt gekocht:

Normaal gesproken biedt de luchtvaartmaatschappij geen restitutie van betaalde stoelreserveringen en/of ruimbagage. Echter, gezien de uitzonderlijke situatie, hebben wij alsnog een aanvraag tot annulering/restitutie gedaan voor deze services. Wij volgen dit nauw op en contacteren je opnieuw, zodra we meer informatie hebben. Let op: dit proces duurt nog enkele maanden en we weten op dit moment niet wat de uitkomst zal zijn. Het heeft geen zin ons in tussentijd te contacteren. We begrijpen dat je hier sneller bericht over wilt krijgen, maar er is helaas niets wat wij kunnen doen om de aanvraag te bespoedigen. Onze oprechte excuses daarvoor.


Indien je overige diensten/producten hebt gekocht:

Overige diensten/producten (zoals verzekeringen en ticket garanties) kunnen niet worden gerestitueerd in de vorm van een voucher.